Romanii au talent 6 aprilie 2012 episodul 8 video reluare protv prima semifinala

1 comentarii
romanii au talent sezonul doi 2 martie 2012, romanii au talent pe internet, romanii au talent live

   Episodul 8 "Romanii au talent" din data de 6 aprilie 2012 la ProTV prima semifinala

  Emisiunea de vineri 6 aprilie "Romanii au talent", pentru cei care doresc sa o vada pe internet, poate fi urmarita Live vineri incepand cu ora 20:30 la ProTV AICI dar si in reluare pe acesta pagina, pe care voi adauga video dupa ce apare la tv.
 In editia din aceasta seara vom vedea PRIMA SEMIFINALA in care cei ce au ajuns pana aici trebuie sa reziste si sa arate ca sunt buni. Pentru asta trebuie sa ii convinga pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu ca trebuie sa mearga mai departe in competitie la ProTv.  
(romanii au telent protv 6 aprilie 2012 prima semifinala, romanii au talent live protv episodul 8 din data de 6 aprilie video reluare prima semifianal, unde pot vedea romanii au talent 6 aprilie 2012 reluare video protv gratis video )
  Va dorim vizionare placuta!

Romanii au talent sezon 2 semifinala 1 partea 1 video

Romanii au talent sezon 2 semifinala 1 partea 2

Romanii au talent sezon 2 semifinala 1 partea 3

Romanii au talent sezon 2 semifinala 1 partea 4

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Romanii au talent 6 aprilie 2012 episodul 8 video reluare protv prima semifinala"

Anonim spunea...
8 aprilie 2012, 11:03

romanii au talent e unul din show-rile preferate de mine.Este o mandrie pentru noi sa avem niste oameni atat de talentati in tara noastra.

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri