Romanii au talent 27 aprilie semifinala 4 ProTV video live online in direct

1 comentarii
romanii au talent sezonul doi 2 martie 2012, romanii au talent pe internet, romanii au talent live

   Semifinala 4 "Romanii au talent" din data de 20 aprilie 2012 live

  Semifinala a patra de vineri 27 aprilie "Romanii au talent", pentru cei care doresc sa o vada pe internet, poate fi urmarita Live vineri incepand cu ora 20:30 la ProTV AICI dar si in reluare pe acesta pagina, pe care voi adauga video dupa ce apare la tv.


 In vinerea aceasta, incă 12 concurenţi participă in cea de-a patra semifinala a super show-ului Romanii au talent. Astazi vom afla care sunt urmatori 3 concurenti care vor ajunge in finala.
 Florin Cârpaci, contorsionistul de 82 de ani e gata să impresioneze din nou!

  In aceasta seara ne va incanta iar Florin Cârpaci, contorsionistul în vârstă de 82 de ani care a reuşit să reducă la tăcere o ţară întreagă cu mobilitatea sa, vor revenii căluşarii de la Plaiurile Olteţului, 60 de dansatori care vor zgudui şi la propriu şi la figurat scena de la Românii au talent, Ciprian Cordoş impreuna cu  prietenul său canin Slow, Alexandru Chitic, băiatul care jonglează cu flăcări, dupa urmeaza Dadi+, trupa care a demonstrat că nu trebuie să ai măsurile perfecte pentru a dansa şi a face show, Ialcin Regep, contratenorul care a impresionat pe toată lumea cu vocea sa, trupa de dans Lil Motion, copiii care au demosntrat că profesionalismul nu ţine de vârstă, Marian Florea, cel care traduce în engleză orice melodie românească, Magicianul Marius Paraschiv, cel care a reuşit la preselecţii să transforme totul în...porumbei şi iepuri, Oana Lianu, naista care l-a impresionat pe Andi Moisescu pe scena din Cluj, Răzvan Rotaru, actorul-dansator care a stârnit hohote de râs cu numărul său şi Radu Ionescu, chitaristul din Craiova care a demonstrat că fotbalul şi chitara merg mână în mână.
 Invitaţii speciali ai celei de-a patra semifinală ce vor urca pe scena vor fi Titanii Funky Fresh, Robo şi Valentin Păun care au pregătit un moment foarte special. Tot în această seară va urca pe scenă şi Ştefan Stan, marele câştigător de la Vocea României.

  Video va fi adaugat dupa 22:30 . Va dorim vizionare placuta!
(romanii au talent 27 aprilie semifinala 4 live online, romanii au talent live online 27 aprilie a treia semifinala video gratis, romanii au talent 27 aprilie protv gratis)

Romanii au talent sezon 2 Semifinala a patra video reluare 27 aprilie 2012
Decizia finala semifinala 4 Romanii au talent sezonul 2 vineri 27.4.2012


Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Romanii au talent 27 aprilie semifinala 4 ProTV video live online in direct"

Anonim spunea...
29 aprilie 2012, 22:18

CEL MAI TARE SWOU BRAVOOO PRO TV

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri