Romanii au talent 20 aprilie semifinala 3 ProTV video online in direct

1 comentarii
romanii au talent sezonul doi 2 martie 2012, romanii au talent pe internet, romanii au talent live

   Semifinala 3 "Romanii au talent" din data de 20 aprilie 2012

  Semifinala a doua de vineri 20 aprilie "Romanii au talent", pentru cei care doresc sa o vada pe internet, poate fi urmarita Live vineri incepand cu ora 20:30 la ProTV AICI dar si in reluare pe acesta pagina, pe care voi adauga video dupa ce apare la tv.


 In samabata aceasta, incă 12 concurenţi participă in cea de-a treia semifinala a super show-ului Romanii au talent. Astazi vom afla care sunt urmatori 3 concurenti care vor ajunge in finala.
 In scenă mentalistul Cristian Gog, cel care a reuşit să se joace cu minţile celor trei juraţi, dar şi ale publicului în preselecţiile de la Cluj. El a îndoit inclusiv linguri cu puterea gândului a reuşit să uimească pe toată lumea.
 Pe scena de la "Românii au talent" mai urcă şi Trio Zamfirescu, cei trei fraţi care fac minuni cu chitarele lor, dupa revine Bar Session, cei doi barmani care aruncă cu sticlele în aer în sincron, Raoul Alexandra, băiatul care cantă atat de repede incat si Andra şi-a exprimat dorinţa de a lua lecţii de la el, Bogdan Balmus, puştiul care face cu bicicleta lucruri care nici măcar nu-ţi trec prin minte, Minestrone Band, cei care au transformat legumele în instrumente muzicale, trupa Roqfellaz, baieţii care sunt gata sa impresioneze încă o dată cu mişcările lor de dans.
 Silviu Pasca & Friends, trupa care a făcut show pe scena din Timişoara, Tomer Weissbuch, puştiul pe care întreaga ţară l-a asociat imediat cu Justin Bieber, Tatiana Fecioru, cea care a impresionat cu dansul păpuşilor sale, WUSHU, grupul pentru care artele marţiale nu mai au niciun secret şi Floris Bistriţa, trupa care dă o nouă definiţie dansului sportiv. Invitaţii speciali ai semifinalei sunt beat-boxerul Cosmin Agache şi Natalia Duminică alături de mama sa, cele care au impresionat o ţară întreagă în primul sezon cu numărul lor de belly-dance.

  Video va fi adaugat dupa 22:30 . Va dorim vizionare placuta!
(romanii au talent 20 aprilie semifinala 3, romanii au talent live online 20 aprilie a treia semifinala video gratis, romanii au talent 20 aprilie protv gratis)


Romanii au talent sezon 2 Semifinala a treia video reluare 20 aprilie 2012

Romanii au talent sezon 2 semifinala 3 partea 2

Romanii au talent sezon 2 semifinala 3 partea 3

Romanii au talent sezon 2 semifinala 3 partea 4

Romanii au talent sezon 2 semifinala 3 partea 5

Romanii au talent sezon 2 semifinala 3 partea 6

Romanii au talent sezon 2 semifinala 3 partea 7

Romanii au talent sezon 2 semifinala 3 partea 8Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Romanii au talent 20 aprilie semifinala 3 ProTV video online in direct"

Anonim spunea...
21 aprilie 2012, 14:23

As dori sa fac precizarea,la nrul dlui Gog,dincolo de aprecierea reala a performantei dumisale si a spectacolului oferit in sine,ca orice "putere"este cu putintza,....dar cand iti este permisa iti este permisa cu un scop bun,cu un folos bun si intru bine,altfel este o "arma" cu 2 taisuri,orice putere te face... responsabil (intru bine) !
E bine si ca oamenii au devenit constienti,prin prestatia dansului,de faptul ca gandurile si sugestiile pot nu neaparat sa le apartina,ca au devenit constienti de faptul ca exista puteri nevazute care ne pot afecta intr-o forma sau alta deciziile,acest fapt se incadreaza in aspectul pozitiv al problemei in sine!

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri