Romanii au talent 13 aprilie semifinala 2 ProTV video online

5 comentarii
romanii au talent sezonul doi 2 martie 2012, romanii au talent pe internet, romanii au talent live

   Semifinala 2 "Romanii au talent" din data de 13 aprilie 2012

  Semifinala a doua de vineri 13 aprilie "Romanii au talent", pentru cei care doresc sa o vada pe internet, poate fi urmarita Live vineri incepand cu ora 20:30 la ProTV AICI dar si in reluare pe acesta pagina, pe care voi adauga video dupa ce apare la tv.


 In Vinerea Mare, incă 12 concurenţi participă in cea de-a doua semifinala a super show-ului Romanii au talent.
 Semifinalistii promit un show complet, cu ingrediente dintre cele mai diverse. Muzica va fi reprezentată de Ştefan Gabriel şi Radu, tatăl şi fiul care au reuşit să impresioneze prin prestaţia lor la chitară şi fluier în prima ediţie a emisiunii, Alexe Krem Răzvan, "rapperaşul actoraş" din Bacău care a ridicat publicul în picioare la Bucureşti, Gigel Frone, cel care a încercat la Iaşi o prezentare de modă, dar în final a ajuns să le cânte juraţilor şi ceteraşul Vasile Godja care face minuni cu arcuşul său. Dansatorii care se luptă în cea de-a doua semifinală sunt şi ei unul şi unul: Adrian Pintilie şi Sorin, cei doi băieţi din Timişoara care au demonstrat că prin perseverenţă poţi ajunge acolo unde îţi doreşti, Dalma Szatan din Cluj, care a impresionat juriul nu doar cu dansul, dar şi cu coregrafia pe care singură şi-a făcut-o, trupa Gold Mask şi Vlad Jucan, belly-dancer-ul din Cluj, un exemplu clar al faptului că pasiunea nu are limite! Telespectatorii vor avea însă parte şi de alte surprize: Claudiu Toader va arunca cu blaturile de pizza în aer, Florin Limbovici va face o super demonstraţie de slackline, cei de la Hypnosis se vor juca cu focul, la propriu, iar Popa Tudorel va imita noi sunete.

  Video va fi adaugat dupa 22:30 . Va dorim vizionare placuta!
(romanii au talent 13 aprilie semifinala 2, romanii au talent live online 13 aprilie semifinala a doua video gratis, romanii au talent 13 aprilie protv gratis)

Romanii au talent sezon 2 Semifinala a doua video reluare 13 aprilie 2012 prima parte

Romanii au talent sezon 2 Semifinala a doua video reluare 13 aprilie 2012 Partea 2
Romanii au talent sezon 2 Semifinala a doua video reluare 13 aprilie 2012 Partea 3
Romanii au talent sezon 2 semifinala 2 partea 4

Romanii au talent sezon 2 semifinala 2 partea 5

Romanii au talent sezon 2 semifinala 2 partea 6

Romanii au talent 13 aprilie 2012 semifinala 2 partea 7

Romanii au talent 13 aprilie 2012 semifinala 2 partea 8


Dă-ne un like :

Comments

5 comments to "Romanii au talent 13 aprilie semifinala 2 ProTV video online"

Anonim spunea...
13 aprilie 2012, 21:44

Salut.

In jurul carei ore crezi ca vei fi urcat inregistrarea celei de-a doua semifinale? O astept cu nerabdare, pentru ca nu o pot vedea in direct.

Multumesc.

Administrator spunea...
13 aprilie 2012, 21:50

Dupa se incheie transmisia live la ProTv la jumatate de ora sper sa fie gata. Multumesc

Anonim spunea...
13 aprilie 2012, 22:09

Inca ceva: o voi putea vedea din strainatate? Pentru ca asta a fost singurul lucru care m-a impiedicat sa o vad acum, in direct. Oricum, multumesc pentru efort. Dan.

Administrator spunea...
13 aprilie 2012, 22:20

Da se poate vedea din afara tarii. Deja am adaugat prima parte, in scurt timp si partea a doua. Vizionare placuta!

Anonim spunea...
18 aprilie 2012, 15:11

ce tampiti k numerge nimik:p

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri