Plasa de Stele 24 aprilie 2012 video reluare

0 comentarii

plasa de stele 17 aprilie 2012 video reluare farse

"Plasa de stele" 24 aprilie 2012 online video live la Antena 1.

  In editia din 24 aprilie Dan Negru pregateste o noua farsa. Vezi aici cum a reactionat Anca Turcasiu cand s-a trezit ca trebuie gazduiasca un sateleit in fata casei.
Ce se petrece in continuare vedem marti seara, de la 20.20, la "Plasa de stele".

  Emisiunea "Plasa de stele"  din 24 aprilie video online gratis poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI.
 Dupa ce emisiunea apare la tv, voi pune aici video online gratis.
  Va dorim vizionare placuta !


 Emisiune video intreg 24 aprilie

Anca-Turcasiu-cu-satelitul-in-fata-casei


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de Stele 24 aprilie 2012 video reluare"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri