Plasa de Stele 17 aprilie 2012 video reluare

0 comentarii

plasa de stele 17 aprilie 2012 video reluare farse

"Plasa de stele" 17 aprilie 2012 online video live la Antena 1.

  In editia din 17 aprilie Dan Negru pregateste o noua farsa. Avionul lui Şerban de la Animal X, imposibil de pilotat! Cantaretul incearca sa isi piloteze avionul personal de jucarie, dar vede ca nu il asculta la comenzi.

 Iata si replicile lui Serban din Animal X : "A ramas asta fara baterie?", "Ii dau stanga si-o ia dreapta", "Bai, da asta zici ca zboara singur", "Lasa-ma-n pace ca nu stiu ce se-ntampla"  cand a descoperit ca avionul-jucarie pe care-l ghida cu o telecomanda, nu-l asculta sub nicio forma! La un moment dat trece pe acolo un cortegiu funerar si totul degenereaza! Ce se petrece in continuare vedem marti seara, de la 20.20, la "Plasa de stele".

  Emisiunea "Plasa de stele"  din 17 aprilie video online gratis poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI.
 Dupa ce emisiunea apare la tv, voi pune aici video online gratis.
  Va dorim vizionare placuta !

Serban de la Animal X ia plasa
video Niculina Stoican Plasa de stele 17 aprilie 2012


video Dumitru Dragomir – Plasa de stele 17 aprilie 2012


Iata video cu ce farsa a patit PEPE la ACCES DIRECT!


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de Stele 17 aprilie 2012 video reluare"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri