Mireasa 90 60 90 primul episod 21 aprilie video

0 comentarii

    "Mireasa 90 60 90" primul episod, 21 aprilie 2012 video online reluare

 Un nou show marca Kanal D denumit “Mireasa 90 60 90”, ce este prezentat de Gabriel Coveseanu. In noua emisiune 12 mirese intra intr-o mare competitie pentru a demonstra cat de mult isi doresc sa arate foarte bine in cea mai importanta zi a vietii lor, adica ziua nuntii. Timp de 10 saptamani, concurentele de la “Mireasa 90 60 90” vor trece vor fi supuse unor probe si situatii, pentru ca la final doar una sa castige premiul cel mare: transformarea estetica pe care si-a dorit-o si o nunta de vis.

 Emisiunea Mireasa 90 60 90 poate fi urmarita in direct de la ora 20:30 la Kanal D live online accesand acest LINK.

 Daca va place, puteti sa ne dati un like pe pagina facebook.Vizionare placuta!

Mireasa 90 60 90 din 21 aprilie 2012 episod intregDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Mireasa 90 60 90 primul episod 21 aprilie video"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri