Mama din intamplare 25 aprilie 2012

0 comentarii
mama din intamplare 25 aprilie live online kanal d
  Mama din intamplare video 25 aprilie 2012.
 Miercuri 25 aprilie puteti urmari in direct Mama din intamplare la Kanal D  de la ora 21:00 de AICI.

 Ai un copil dar nu eşti pregătită să fii mamă? Nu ai timp să te ocupi de creşterea copilului tău pentru că trebuie să mergi la şcoală? Părinţii sau prietenii te condamnă pentru că eşti o mamă minoră?
 "Mamă din întâmplare" prezintă dramele unor adolescente care devin mult prea devreme mame, dar şi încercările prin care trec familiile acestora.
 Dupa ce apare la tv voi adauga video mai jos cu Mama din intamplare din 25 aprilie 2012.Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Mama din intamplare 25 aprilie 2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri