Like Chocolate Maria Maria Official Videooclip original

0 comentarii
Like Chocolate Maria Maria Official Videooclip original
  Like Chocolate este un nou proiect Live Artist dar produs de Cat Music. Videoclipul este regizat de Spike.  Prima televiziune care a avut pare de prima auditie a fost MTV.
 Like Chocolate este o trupa formata din doua fete Andra si Betty care promit sa aduca ceva nou muzicii dance din Romania. Vizionare placuta !


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Like Chocolate Maria Maria Official Videooclip original"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri