IRIS feat. Puya O lume doar a lor Official Videoclip Original single 2012

0 comentarii
IRIS feat. Puya O lume doar a lor Official Videoclip Original 2012
 Urmareste noul single IRIS feat. Puya - O lume doar a lor. Piesa realizata cu ajutorul casei de discuri Cat Music Romania. Iris, un nume de marca in industria muzicala din Romania. Noul single a strans in prima zi de la lansare peste 20 de mii de vizualizari pe youtube. Piesa promoveaza noul disc Iris, care marcheaza implinirea a 35 de ani de la infiintarea trupei.Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "IRIS feat. Puya O lume doar a lor Official Videoclip Original single 2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri