In puii mei 22 aprilie 2012 reluare video Antena 1

0 comentarii
in pui meii online video 22 aprilie  2012, in puii mei 22 aprilie 2012

 Emisiunea lui Bendeac "In pui meii" din 22 aprilie 2012 si poate fi urmarita in direct la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina.

 Duminica in episodul din 22 aprilie 2012 video reluare avem parte de noi surprize. Mihai Bendeac ne amuza cu a sa deghizare de astazi, el apare într-un pătuţ de copil cu o boneţică pe cap. Într-un moment de umor savuros, Bendeac va pune în scenă povestea copilăriei unui personaj îndrăgit al supershowului, pornind chiar de la stadiul de nou-născut. Momaie si Gogaie ne fac sa radem cand ajung soli chiar la curtea lui Stefan cel Mare si trebuie sa transmita mesaje intre Suliman Pasa si Stefan cel Mare dar incurca tot.
  Invitata special este Cornel, solistul trupei Vunk, care il ajuta pe Bendeac intr-o parodie muzicala. In momentul de musical, Mihai Bendeac si Cornel ajung la inchisoare unde sunt vizitati de iubitele lor, Delia Matache si fetele de la Blaxy Girls.
  In aceasta editie Mihai Bendeac il imita pe Fuego, in varianta comica si este ajutat si de Delia Matache care joaca rolul unei calugarite.

   Mai jos voi adauga video cu momentele din emisiune .
(in puii mei 22 aprilie 2012 video reluare, in puii mei editia din data de 22 aprilie live online, in puii mei duminca 22 aprilie antena 1 video gratis pe internet)

Video IN PUII MEI video 22 aprilie 2012:
Fuego ajuta o batranica
Mircea Dinescu la Master Sef
Momaie si Gogaie, soli de pace
Nicusor si Bujor in tinerete


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "In puii mei 22 aprilie 2012 reluare video Antena 1"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri