In puii mei 15 aprilie reluare video Antena 1

2 comentarii
in pui meii online video 25 martie  2012, in puii mei 25 martie 2012

 Emisiunea lui Bendeac "In pui meii" din 15 aprilie 2012 si poate fi urmarita in direct la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina.
 Duminica in episodul din 15 aprilie 2012 video reluare duce distractia la extrem. Momente savuroase, personaje indragite, muzica si multe alte surprize sunt pregatite pentru telespectatorii Antena 1 in aceasta editie de senzatie. Dinescu, Arthur, Maria si Goethe, Bujor si Nicusor, Vanghelie si Fernando, acestea sunt doar cateva dintre personajele care vor aduce in aceasta saptamana voia buna in casele telespectatorilor.

   Mai jos voi adauga video cu momentele din emisiune .
(in puii mei 15 aprilie 2012 video reluare, in puii mei editia de paste, in puii mei duminca 15 aprilie antena 1 video gratis pe internet)


Video IN PUII MEI de Paste:
Dinescu, instalator in seara de Paste!

Nicusor si Bujor, la cursul de bune maniere

Virgina din primul rand

Dinescu, instalator in seara de Paste

Radu Banciu la adunarea sustinatorilor drepturilor animalelor

Manelistii, gratar in parc


Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "In puii mei 15 aprilie reluare video Antena 1"

Anonim spunea...
15 aprilie 2012, 23:55

super tare bendeac tin o tot asa

Anonim spunea...
15 aprilie 2012, 23:57

foarte rar oameni ca tine sa joace asa de bine un rol foarte tare bendeac

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri