FC Barcelona Chelsea rezumat 24 aprilie video 2012 goluri

0 comentarii
  Meciul FC Barcelona - Chelsea s-a incheiat cu rezultatul de 2-2.

 Chelsea a reuşit prin aceasta remiza sa ajunga in finala ligi campionilor. Scorul a fost de 2-2 si 2-3 la general. In minutul 44 totul era in favoarea Barcei, spaniolii conduceau cu 2-0, prin golurile marcate de Busquets 35 şi Iniesta 44, finala de la Munchen era la un pas. Totul s-a schimbat cand Ramires in minutul 45 a dat gol şi tikitaka părea să se dărîme. Şi chiar s-a făcut praf, atunci cînd Fernando Torres a stabilit scorul final, 2-2, şi a trimis-o pe Chelsea în finală. Daca Messi nu rata un penalty, aducea sigur victoria Barcei. Barcelona a sfîrşit o eră, nu mai e echipa galactică. Capitol încheiat pentru catalani în 2012. Dacă pleacă şi Guardiola, corabia lui Messi coboară în anonimat. Barca vine dupa un alt meci pierdut sambata in fata Realului.

mai jos am adaugat Rezumatul video FC Barcelona - Chelsea 2-2 din 24 aprilieDă-ne un like :

Comments

0 comments to "FC Barcelona Chelsea rezumat 24 aprilie video 2012 goluri"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri