FC Barcelona Chelsea 24 aprilie live Tvr1 online in direct pe internet 2012

0 comentarii
chelsea fc barcelona live online tvr1 si dolce, chelsea fac barcelona champions league 18 aprilie 2012

  Semifinala UEFA Champions League
 Astazi 24 aprilie 2012 se joaca returul  semifinalalei din Uefa Champions League. FC Barcelona -Chelsea este primul meci retur din semifinalele Ligii Campionilor 2012.
 Saptamana trecuta Chelsea a invins in tur pe Barcelona cu scorul de 1-0
 Dupa meci voi adauga rezumatul meciului mai jos.
 FC Barcelona - Chelsea din 24 aprilie 2012 este la TVR 1 dar si la Dolce Sport incepand cu 21:45 si se poate vedea online live in direct accesand acest link AICIVideo PROMO al Semifinalei .Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "FC Barcelona Chelsea 24 aprilie live Tvr1 online in direct pe internet 2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri