Farsa Andreea Balan Maruta Iepurasul de Paste

1 comentarii
  Farsa se petrece in orasul Lehliu, judetul Calarasi in timpul unui concert al Andreei Balan.
  Iepurasul de Paste care trebuia sa prezinte spectacolul a incercat din rasputeri sa o scoata din minti pe Andreea Balan. Totul a fost regizat de Maruta, dar a fost cam exagerata iar Andreea la un moment dat a inceput chiar sa planga, si chiar l-a luat la bataie pe iepuras, din cauza ca el in momentul cand a ridicat-o in brate, ar fi atins-o pe fund.
  Iepusraul de Paste si-a batut joc de concertul Andreei Balan!
  Mai jos aveti video cu toata farsa facuta de Maruta, prezentatorul Happy Hour.

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Farsa Andreea Balan Maruta Iepurasul de Paste"

Anonim spunea...
19 aprilie 2012, 18:53

Bravo Andreea erai foate calma.Eu daca eram in locu tau cred cal bateam pe iepurila inaite nu la sfarsit.

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri