Distractis Show 28 aprilie video online live 2012

0 comentarii
Distractis Show live online, in direct pe internet, Distractis Show video 28 aprilie 2012

 "Distractis Show" video online live emisiunea din 28 aprilie 2012.

 Emisiunea Distractis Show din 28 aprilie este online live si la TVR1 in fiecare Samabata seara de la ora 20:25 si poate fi urmarita in direct de AICI.

 In emisiunea din aceasta seara: Cei din trupa Animal X vor fi invatati de familia genială Marian şi Dorina Dristor sa faca vcrsuri. Două echipe ajunse în finală, dar şi câţiva suporteri români se bat pentru Cupa Europa League. Toti beţivii vor plăti la spital. Avem Big Brother de la sate, primarul din satul Bunesti a inventat primul Big Brother sătesc de la noi... Samabata seara vom urmari cum se vor derula aceste momente.
   Mai jos voi aduaga video cu emisiunea la cateva ore dupa ce apare la tv.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Distractis Show 28 aprilie video online live 2012"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri