Cronica Carcotasilor 25 aprilie 2012 live online video prima tv

0 comentarii
  Cronica Carcotasilor video 25 aprilie 2012.
 Miercuri 25 aprilie puteti urmari in direct Cronica Carcotasilor la Prima Tv de la ora 20:30 de AICI.

 Săptămâna aceasta, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu' şi Bebeluşele au venit la "Cronicuţă" cu...tramvaiul. Hrubaru n-a renunţat la motor, dar se pare că a lăsat mândria de rocker la o parte şi s-a dus să-l ia la întrebări pe manelistul Guţă, Liviu Guţă. După un interviu cu tema culinară, la "Cronicuţa Culturală" vedeţi şi o colecţie de haine comestibile. Câteva preparate tradiţionale de Paşte, precum pasca şi cozonacul ţin acum loc de ţol festiv. Cu: Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu'.
 Dupa ce apare la tv voi adauga video mai jos cu cronica carcotasilor din 25 aprilie 2012.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Cronica Carcotasilor 25 aprilie 2012 live online video prima tv"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri