Chelsea FC Barcelona 18 aprilie live Tvr1 online

0 comentarii
chelsea fc barcelona live online tvr1 si dolce, chelsea fac barcelona champions league 18 aprilie 2012

  Semifinala UEFA Champions League
 Astazi 18 aprilie 2012 se joaca pe stadionul Stamford Bridge a doua semifinala Uefa Champions League. Chelsea - FC Barcelona este primul meci din semifinalele Ligii Campionilor 2012.
Fc Barcelona a trecut in semifinala invingand pe AC MILAN in sferturi cu scorul general de 3-1, cand Andres Inesta
 Dupa meci voi adauga rezumatul meciului mai jos.
 Chelsea - FC Barcelona este la TVR 1 dar si la Dolce Sport incepand cu 21:45 si se poate vedea online live in direct accesand acest link AICIVideo PROMO al Semifinalei .Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Chelsea FC Barcelona 18 aprilie live Tvr1 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri