Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk Nopti albe pentru zile negre Oficial Videoclip original

0 comentarii
  In data de 20 aprilie a fost lansat videoclipul "Nopti Albe pentru zile negre" semnat Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk. Multi zic ca nu ii reprezinta pe baietii de la Parazitii, ca ar fi prea comerciala piesa, dar deja a strans aproape 200 de mii de vizualizari pe youtube. Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk - Nopti albe pentru zile negre Official Videoclip este creat de CAT MUSIC . Vizionare placuta !Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Bitza cu Ombladon si FreakaDaDisk Nopti albe pentru zile negre Oficial Videoclip original"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri