Universitatea Cluj-FC Steaua live online in direct Dolce Sport

0 comentarii
 Astazi 12 martie Steaua Bucuresti joaca in deplasare la Cluj. Inainte de acest meci Steaua se afla pe locul 5 cu 35 de puncte, iar U Cluj se afla pe locul 8 cu 29 de puncte. Daca Steaua reuseste sa invinga, ar aduna 38 de puncte si ar depasi ocupanta locului 4, FC Vaslui ce are 36 de puncte.
 Meciul "Universitatea Cluj - FC STEAUA" transmis de pe stadionul din Cluj Dr.Mircea Luca si este in direct la DOLCE SPORT 1 incepand cu ora 19:00 si poate fi urmarit online live de AICI.


universitatea cluj fc steaua live online, u cluj steaua video online

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Universitatea Cluj-FC Steaua live online in direct Dolce Sport"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri