Te pui cu blondele 7 martie video online

2 comentarii

      Video "te pui cu blondele" 7 martie 2012 online.

   Invitatii lui Dan Negru al editiei de astazi 7 martie sunt doi copii foarte inteligenti Costin si Sebastian Neacusu. Ei lupta un armata blonda formata din fetite. Din pacate cei doi baieti nu au reusit sa castigge comptitia, dar chiar si asa pleaca acasa cu multe cadouri. Aici puteti vedea emisiunea in reluare imediat dupa ce apare la tv. Va astept si miercurea viitoare pentru a vedea emisiunea din pe 14 martie.Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "Te pui cu blondele 7 martie video online"

Anonim spunea...
27 martie 2012, 17:11

nu`mi merge...a oare dece?

Anonim spunea...
8 octombrie 2012, 07:36

vreau sa ma uit la te pui cu blondele.

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri