Te pui cu blondele 28 martie Corneliu Vadim Tudor

0 comentarii
 Azi  28 martie Dan Negru la "Te pui cu blondele" are un invitat special, un invitat la care nimeni nu se astepta. Este vorba de Corneliu Vadim Tudor. un bine cunoscut om politic. Politician care a avut parte de multe scandaluri si nu are o imagine in prea frumoasa in fata specatorilor.
 Te pui cu blondele se poate vedea live in direct la Antena 1 incepand cu ora 20:20 apasand aici.
 Dupa ce va fi difuzat voi adauga video in aceasta pagina.
 Va dorim vizionare placuta!

Vadim Tudor: "Cand am auzit de "Blonda Suprema" am crezut ca vine Elena Udrea!

Runda 2: Vadim Tudor, a saptea intrebare

Vadim Tudor este invins de blonde


Episod intreg din 28 martie

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te pui cu blondele 28 martie Corneliu Vadim Tudor"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri