Te pui cu blondele 14 martie 2012 online

0 comentarii

   Video "Te pui cu blondele" 14 martie 2012 online video Antena1.

   Invitatii lui Dan Negru al editiei de astazi 14 martie sunt Mihai Morar si Simona Gherghe care este prezentatoare. Mihai Morar a promis Simonei ca daca vor castiga si vor invinge pe cele 50 de blonde, toti banii casitgati ii va dona ei, deoarece ea doreste sa se mute in casa noua.
 Miercuri seara de la 20:20 emisiunea "Te pui cu blondele" poate fi vazuta in direct la Antena 1 de AICI si in reluare in aceasta pagina unde voi pune video online imediat dupa ce apare la tv.
 Mihai Morar este prezentatorul emisiuni "Rai da Buni" si voi pune mai jos un video in care il are invitat pe Perversul de pe Targul Ocna.
 Va dorim vizionare placuta!


Emisiunea intreaga Te pui cu blondele online video 14 martie cu Mihai Morar si cu Simona Gherghe


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te pui cu blondele 14 martie 2012 online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri