Te cunosc de undeva primul episod 17 martie Antena 1

1 comentarii
 Sambata 17 martie incepe "Te cunosc de undeva" la Antena 1 de la ora 20:20 iar aici puteti urmari in reluare video prima editie. Concursul muzical in care 8 vedete, din Romania, concureaza unul impotriva altuia, prin trasformari totale in alte vedete internationale. Juriul va avea un cuvant de spus, iar ei trebuie sa ii impresioneze cu adevarat. Totul se desfasoara pe durata a 10 saptamani, dar concurentii vor avea un alt rol de interpretat in fiecare saptamana. Oare se vor ridica la limitele impuse de juriu ?
 Aceasta emisiune este imprumutata din afara tari, unde se bucura de un real succes. Asteptam cu nerabdare prima editie.
 Mai jos aveti toate transformarile din primul episod din 17 martie de la Antena 1 video in aceasta pagina.
 In aceasta prima editie Andreea Balan a avut o transformare cu adevarat spectaculoasa in Britney Spears, chiar daca vocea nu prea seamana cu cea a vedetei internationale si a dansat cu un sarpe de gat, ce pentru unii pare ceva de speriat. Mircea Badea a fost invitatul surpriza. Astazi au fost alese si transformarile pentru saptamana urmatoare. Vizionare placuta!


Andreea Balan a devenit pentru catea minute Britney Spears!
Mircea Badea, canta VETA a lui Stefan Banica Jr.!!
Aurelian Temisan, a fost negru in aceasta seara cu rolul: Barry White!
Cindy Lauper, in interpretarea Lorei!
Dan Helciug, in pielea lui Freddie Mercury!
Julia Jianu, in pielea Christinei Aguilera!
Jorge, in pielea lui Maximilian!
Delia Matache in pielea Andei Calugareanu
CRBL este pentru o seara 50 Cent de Romania!
Maria Buza este Amy Winehouse!
Iulian Vasile, in pielea lui Gil Dobrica!
Transformari pentru saptamana urmatoare :


Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Te cunosc de undeva primul episod 17 martie Antena 1"

Anonim spunea...
25 martie 2012, 00:04

merg ca un cur filmele

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri