Te cunosc de undeva Antena 1 live online video gratis

0 comentarii

  Mega show-ul Antena 1 "Te cunosc de undeva !" incepe sambata 17 martie la ora 20:20
  Mai jos voi adauga toate episoadele video online imediat ce apar la tv.


   Te cunosc de undeva PRIMUL EPISOD 17 martie 2012
   Te cunosc de undeva Episod doi 24 martie 2012

  Primavara a venit cu surprize de la Antena 1.

  Emisiunea aduce in prim plan vedete din Romania, care vor fi transformate complet "transforming show", si care trebuie sa imite personalitati din lumea muzicii, toate acestea se vor realiza timp de 10 saptamanii. 4 fete si 4 baieti, incearca sa imite cat mai bine personalitatile care le-au primit prin tragere la sorti, pentru a face fata cerintelor publicului si juriului.
 In fiecare saptamana ei vor vor intra in pielea unei alte personalitati, iar juriul va avea un mare cuvant de spus despre infatisarea concurentilor, le vor studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar si prezenta scenica.  Concuretii nu vor fi singuri ci ei vor fi ajutati de antrenori profesionisti. In fiecare emisiune se vor putea castiga premii in banii care vor fi donati, dar si un premiu la finalul emisiuni.

concurenti te cunosc de undeva antena 1

 Concurentii acestei emisiuni muzicale sunt: CRBL, Delia Matache, Maria Buza, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge si Iulian Vasile. Ei sunt cei care ne vor uimi de ce sunt in stare sa faca in incredibilul transforming show difuzat de Antena 1 in aceasta primavara.

 Juriul viitoarei emisiuni ANTENA 1 "Te cunosc de undeva!" este format din Aurelian Temişan, Andreea Bălan, Andrei Araditis, Ozana Barabancea.
alina puscas poze te cunosc de undeva antena 1


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Te cunosc de undeva Antena 1 live online video gratis"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri