Te cunosc de undeva 31 martie reluare video episodul 3

1 comentarii
te cunosc de undeva reluare 24 martie 2012 antena 1

      "Te cunosc de undeva" 30 martie ora 20:20 episodul 3 Antena 1.

 In episodul trei Sâmbăta aceasta, juriului Te cunosc de undeva! i se alătură un nou membru. Pepe vine la cel mai nou transforming show în calitate de invitat special şi jurat. Artistul va avea ocazia nu doar să evalueze prestaţiile concurenţilor, ci şi să stea faţă în faţă cu sosia sa. Cu: Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi Juriu: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan

  "Te cunosc de undeva " se poate vedea la Antena 1 in fiecare sambata seara de la ora 21:20 la Antena 1 live accesand acest link.
  In aceasta pagina voi adauga video online cu episodul 3 integral gratis, din 31 martie 2012, dupa ce apare la tv.
 Va dorim vizionare placuta!

Video al emisiuni din 31 martie. Asteptati cateva momente pana se incarca video, deoarece se incarca mai greu, scuze dar nu e vina noastra ci a celor de la Antena 1.

( te cunsoc de undeva 31 martie 2012, te cunosc de undeva video din 31 martie reluare pe internet antena 1 episodul 3 )Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Te cunosc de undeva 31 martie reluare video episodul 3"

Anonim spunea...
28 mai 2012, 18:48

jorge atunci ai casigat
i love you

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri