Targu Mures Steaua live online

0 comentarii
 Astazi 22 martie 2012 Steaua joaca in de plasare cu Targu Mures. Steaua inainte de acest meci ocupa locul 4 avand 41 de puncte ca si Rapid, ambele echipe avand meciuri de jucat in aceasta seara. Targu Mures ocupa doar locul 17 cu 21 de puncte.
 Duminica Steaua a castigat impotriva Astrei Ploiesti cu 2-1.
 In aceasta etapa primele doua clasate, din Liga 1 nu au facut decat cate un egal, deci Steaua si Rapid au sanse in aceasta seara sa reduca din handicap.

 Meciul Targu Mures-Steaua incepe la ora 21:30 si este transmis in direct de Digi Sport Tv 1 online live tv si se poate vedea accesand acest LINK AICI.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Targu Mures Steaua live online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri