Servicul Roman de Comedie 14 martie pro tv online live

0 comentarii

 "Serviciul Român de Comedie" 14 martie 2012 video online reluare

  Emisiunea de divertisment este formata dintr-o mare echipa incepand cu Toni Grecu, Jojo, Mihai Bobonete, Cătălin Neamţu, Monica Anghel, Cosmin Natanticu, Aniela Petreanu, Beatrice Peter, Iulian Postelnicu, Mihai Bobonete, Catain Neamtu, Lia Sinchevici, 1Q Sapro, George Andreescu, Cosmin Natanticu, sunt doar cativa din mare echipa a Serviciului Roman de Comedie.
 Multi dintre ei au mai activat in diferite formatii de divertismentul tv din Romania cum ar fi Divertis.
 Emisiunea "Serviciul Român de Comedie" este live la ProTV miercuri incepand cu 20:30 si poate fi urmarita de AICI, si in reluare emisiunea din 14 martie se poate vedea in aceasta poagina unde voi pune video dupa ce apare la tv.

serviciul roman de comedie live online video, serviciul roman de comedie pe internet 14 martie 2012

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Servicul Roman de Comedie 14 martie pro tv online live"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri