Serviciul Roman De Comedie live 7 martie 2012 ziua femeii

1 comentarii
serviciul roman de comedie live online video, serviciul roman de comedie pe internet

 Miercuri 7 martie 2012, editie speciala "Serviciul Roman De Comedie", cu ocazia zilei de 8 martie, zi dedicata femeii. Editia se poate vedea in direct de la ora 20:30 la ProTV AICI si in reluare pe aceasta pagina.

 Doresc sa urmarim impreuna "Imnul repetentului la bac" , parodie muzicala realizata de cei din grupul Divertis. Va dorim vizionare placuta!


Dragos Musetel din Braila - Ai se eu te pego

Cristel Tanase - fotomodele

Horia Brenciu, invitat la SRC

Clanul lupilor

Ramona Hanganu - cantec de pahar

Concurs Bei si castigi video


Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Serviciul Roman De Comedie live 7 martie 2012 ziua femeii"

Anonim spunea...
12 martie 2012, 20:16

unde pot gasi si restul de la src?

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri