Romanii au talent online 17 februarie 2012 sezonul doi video reluare prima editie

0 comentarii
romanii au talent sezonul doi 17 februarie 2012, romanii au talent prima editie, romanii au talent live

Prima editie a emisiuni "Romanii au talent" din data de 17 februarie 2012 poate fi urmarita integral aici pe FanaticTV. "Romanii au talent" poate fi urmarit Live vineri incepand cu ora 20:30 la ProTV AICI

 Dupa un prim sezon foarte reusit, sezonul doi vine cu noi talente, iar Romania are o gramada de talente nedescoperite. A inceput sezonul doi al celei mai urmarite emisiuni din Romania, dar si din lume. Inca din prima editie a reusit sa stranga un rating al vizionari foarte mare. Puteti urmari mai jos video al primei editii din sezonul doi "Romanii au talent".
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Romanii au talent online 17 februarie 2012 sezonul doi video reluare prima editie"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri