Romanii au talent 30 martie reluare video protv pe internet

0 comentarii
romanii au talent sezonul doi 2 martie 2012, romanii au talent pe internet, romanii au talent live

   Episodul 7 "Romanii au talent" din data de 30 martie 2012

  Emisiunea de vineri 23 martie "Romanii au talent", pentru cei care doresc sa o vada pe internet, poate fi urmarita Live vineri incepand cu ora 20:30 la ProTV AICI dar si in reluare pe acesta pagina, pe care voi adauga video dupa ce apare la tv.
 Mai este putin pana la semifinale, ultemele sanse ca alti romanii sa se afirme si sa ne arate daca pot convinge juriul sa ii aleaga pentru semifinale.
 (romanii au talent 30 martie 2012, romanii au talent live online protv 30 martie gratis, romanii au talent video 30 martie pe internet episodul 7, romanii au talent 30 martie video reluare protv)  
  Daca va place puteti sa ne dati un like pe facebook! Va dorim vizionare placuta!

Romanii au talent sezon 2 episod 6 video reluare 23 martie 2012
Romanii au talent sezon 2 episod 7 30 martie 2012 partea 1

Romanii au talent sezon 2 episod 7 30 martie 2012 partea 2

Romanii au talent sezon 2 episod 7 30 martie 2012 partea 3

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Romanii au talent 30 martie reluare video protv pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri