Real Madrid CSKA Moscova live online liga campionilor

0 comentarii
 Miercuri 14 martie Real Madrid  gazduieste meciul de fotbal cu echipa CSKA Moscova din UEFA Champions League returul optimilor de finala din Liga Campionilor. In tur meciul s-a terminat cu o remiza 1-1 , iar acum oricine poate castiga, dar Real are suporterii de partea ei.
  Meciul "Real Madrid - CSKA Moscova" este transmis de pe stadionul din Londra si este in direct live online la TVR 1 incepand cu ora 21:40 si poate fi urmarit online live deAICI.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Real Madrid CSKA Moscova live online liga campionilor"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri