Plasa de stele Craciun 2011 top 10 farse dan negru

0 comentarii

  "Plasa de stele" top farse din anul 2011, editia de sarbatori, Craciun 2011. Aveti ocazia sa vedeti cele mai reusite si votate farse din anul 2011. Dintre cei care au luat plasa in 2011 amintim : Viorica Macovei, Nelu Ploiesteanu, Calin Goia, Mihai Sturzu. Va dorim vizionare placuta !

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de stele Craciun 2011 top 10 farse dan negru"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri