Plasa de stele 6 martie 2012 online video live

0 comentarii

     "Plasa de stele" 6 martie 2012 online video live

  In aceasta editie vedetele care au luat plasa sunt Rita Muresan, Corneliu Vadim Tudor si PEPE. Dar cel care face ce mai urat este Pepe, care un limbaj un pic mai deocheat.
  Emisiunea "Plasa de stele" poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI. Va dorim vizionare placuta !

  Video Plasa de stele Rita Muresan 5 martie 2012  Plasa de stele Corneliu Vadim Tudor video 5 martie 2012 Plasa lui Gaita

  Plasa de stele video PEPE 5 martie 2012  Farsa cu nasturele la PLASA DE STELE 5 martie 2012


  Farsa cu mafiotul la Plasa de stele 5 martie 2012Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de stele 6 martie 2012 online video live"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri