Plasa de Stele 27 martie 2012 video reluare

0 comentarii

plasa de stele 27 martie video reluare farse

"Plasa de stele" 27 martie 2012 online video live la Antena 1.

  In editia din 27 martie Dan Negru pregateste o alta mega farsa. Un cantaret foarte indragit a tras spaima vietii lui, a fost amenintat cu arma si silit sa faca lucruri ce nu dorea. Vedeta in interes de afaceri il astepta o femeie, insa, ajuns la fata locului, lucrurile nu au evoluat asa cum si-ar fi dorit.

Cantaretul a intrat fara sa vrea  in mijlocul unui scandal conjugal. Vedeta a ramas socata de situatie si nu stia cum sa reactioneze, mai ales ca situatia s-a complicat din ce in ce mai mult cand acesta a inceput sa faca o adevarata criza de gelozie. Cantaretul a trecut prin momente de tensiune maxima, barbatul devenind foarte agresiv, dandu-i ordine si amenintandu-l cu arma! Mai multe despre aceasta vom afla marti seara de la 20:20 la Antena 1.
  Emisiunea "Plasa de stele"  din 27 martie video online gratis poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI. Dupa ce emisiunea apare la tv, voi pune aici video online gratis.
  Va dorim vizionare placuta !

Emisiune intreaga video
Florin de la Hi-Q, amenintat cu pistolul, el este vedeta de care vorbeam mai sus.

Ioana Chelaru face pe clovnul la o inmormantare.

Liftul buclucas.

Gheata carbonica, cea mai buna pacaleala daca ceva ar frige!....

Leo Iorga in plasa lui Gaita


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de Stele 27 martie 2012 video reluare"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri