Plasa de Stele 20 martie 2012 video

0 comentarii
   

"Plasa de stele" 20 martie 2012 online video live Antena 1.


  In aceasta editie din 20 martie 2012 "Plasa de stele" Dan Negru o prinde inn plasa de Adelina Pestritu. Ea este in vacanta si la o plimbare cu snowmobilul se intampla ceva ce nu credea ca se poate intampla, ca va trebui sa acorde primul ajutor unui turist ranit in zona intima sau ca va comunica prin semne cu el pentru a-l salva. Incredibila experienta a pornit din momentul in care Adelina a descoperit un snowmobil rasturnat in zapada, iar langa el, un barbat ranit. Fara sa stea mult pe ganduri, vedeta s-a apropiat sa acorde primul ajutor. Prietena ei, aflata si ea la fata locului, a sunat imediat un echipaj de salvare si a plecat in graba pentru a gasi paturi. Prietena ei se afla, este in complicitate cu echipa de la "Plasa de stele", la fel ca si echipajul de salvare, si ca urma sa o lase singura cu victima accidentului.

Mentinand legatura prin telefon cu echipajul de salvare, Adelina va incerca din rasputeri sa-l ajute pe barbat, acest lucru presupunand sa invete cum sa acorde primul ajutor pentru o rana in zona intima. Situatia s-a complicat si mai mult cand vedeta a descoperit ca barbatul, un turist german, nu vorbea limba engleza. Asa ca Adelina s-a vazut nevoita sa-i explice acestuia ce sa faca folosindu-se in mare parte de gesturi.
  Emisiunea "Plasa de stele" video online gratis poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI. Dupa ce emisiunea apare la tv, voi pune aici video online gratis.
  Va dorim vizionare placuta !
plasa de stele 20 martie video reluare farse
Video intreaga emisiune 20 martie
Adelina trebuie sa acorde primul ajutor


Catalin Morosanu, noul guru al Romaniei


Cu cagula la cumparaturi


Un orb incearca sa gaseasca cosul de gunoi


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de Stele 20 martie 2012 video"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri