Plasa de stele 13 martie antena1 video live

0 comentarii
   

"Plasa de stele" 13 martie 2012 online video live Antena 1.


  In aceasta editie al programului de divertismant, alte noi vedetele vor lua plasa. In fiecare emisiune, Dan Negru ne uimeste cu noile sale farse facute vedetelor din Romania. Uneori, nu toti cei pacaliti, se comporta bine : unii tipa, alti sunt gata sa ii ia la bataie pe actori angajati ai ""Plasei de stele", altii aproape incep sa planga, dar foarte putini isi dau seama ca li s-a facut o farsa. Cei mai multi sunt plini de nervi si izbucnesc in nervi, injurand.Nu mica le este mirarea cand apare cineva cu un tort in mana.
  Emisiunea "Plasa de stele" poate fi urmarita si in direct in fiecare marti incepand cu 20:20 la Antena 1 doar AICI. Dupa ce emisiunea apare la tv, voi pune aici video online gratis.
 Pentru cei ce nu au vazut episodul de saptamana trecuta cu Pepe, Rita Muresan poate sa o vada AICI
 Mai jos am adaugat un video, ce doresc sa revedem, Adina de la Heaven care a luat plasa.
 Va dorim vizionare placuta !

plasa de stele 13 martie video reluare farse
  Video Plasa de stele Adina de la Heaven, in mijlocul unui scandal

Video Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu la PLASA DE STELE 13 martie

Video Irinel Columbeanu la Plasa de stele 13 martie

Video Briana Caragea la Plasa de stele 13 martie
Farsa cu toaleta la Plasa de stele


  Video Plasa de stele Adina de la Heaven, in mijlocul unui scandal

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Plasa de stele 13 martie antena1 video live"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri