PARIU CU VIATA Sezonul 2 episodul 5 online live 5 martie 2012 video gratis

1 comentarii
paeiu cu viata sezonul 2

 Pariu cu Viata - sezonul 2 episodul 5 la ProTv LIVE online. Episodul poate fi urmarit la tv luni 5 martie si gratuit pe FanaticTV.net online. Sezonul 2 video in limba  In episodul 5 apar din nou probleme pentru Andrei. Acesta ajunge din nou in spital, dupa ce dintr-o data pare ca orbeste. Oare cineva sa ii fi facut rau lui Andrei ? Oare Cora? Mai jos vedeti cateva secvente din episodul cinci.
  Nu uitati, ca pe 11 martie va fi marele concert LaLa Band la Sala Palatului, incepand cu ora 18:00, de la care nu trebuie lipsiti. Vizionare placuta!
  Puteti viziona si LIVE luni de la 20:30, prin Sopcast la ProTV aiciPariu cu viata sezon 2 episod 5 - 5 martie 2012 -partea 1

Pariu cu viata sezon 2 episod 5 5 martie 2012 -partea 2
Pariu cu viata sezon 2 episod 5 – 5 martie 2012 -partea 3

Pariu cu viata sezon 2 episod 5 – 5 martie 2012 -partea 4

Pariu cu viata sezon 2 episod 5 – 5 martie 2012 -partea 5

  Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina de facebook.Va multumim !

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "PARIU CU VIATA Sezonul 2 episodul 5 online live 5 martie 2012 video gratis"

Anonim spunea...
4 octombrie 2012, 19:59

ce sa imi placa daca nu e nici un video

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri