Pariu cu viata Sezon 2 Episod 8 26 martie 2012 reluare

1 comentarii
paeiu cu viata sezonul 2

 Pariu cu Viata - sezonul 2 episodul 8 la ProTv LIVE online. Episodul poate fi urmarit la tv luni 26 martie si gratuit pe FanaticTV.net online pagina unde voi adauga video. Sezonul 2 video online in limba .

  In episodul 8 Ioana si Andrei se cearta, dar Ioana are incredere in Andrei si pentru el face orice. Lupta impotriva drogurilor, este si sloganul semnat LaLa Band.
 Ioana ne da o lectie de viata cu aceste cuvinte : "Daca ti-ai intalnit sufletul pereche sa faci tot ce poti, ca sa il tii langa tine, pentru toata viata!".

 Tineri din serial hotarasc sa aiba o discutie despre iubire si suflete pereche, despre cum sa iubesti cu inima. Iubirea e cel mai puternic sentiment pe care il incerci vreo data.

 Vizionare placuta!
  Puteti viziona si LIVE luni de la 20:30, prin Sopcast la ProTV aici

  Pentru cei care doresc sa revada si celelalte episoade din sezonul 2 le gasiti accesand acest LINK

  Promo episodul 8 de luni 26 martie 2012:  Pariu cu viata sezon 2 episod 8 partea 1 video reluare


 Pariu cu viata sezon 2 episod 8 partea 2


  Pariu cu viata sezon 2 episod 8 partea 3


  Pariu cu viata sezon 2 episod 8 partea 4


 Pariu cu viata sezon 2 episod 8 partea 5


  Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina de facebook.Va multumim !

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Pariu cu viata Sezon 2 Episod 8 26 martie 2012 reluare"

Anonim spunea...
28 martie 2012, 00:20

superbi

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri