Master Chef Promo ProTV

0 comentarii
master chef protv online, master chef promo, master chef poza
 La Pro Tv incepe un nou show international "Master Chef", premiera este in data de 20 martie 2012, marti.

 Emisiunea a fost cumparata de la Shine International de Protv si este o competitie culinara care ne atrage sa participam si noi in concurs. Este cel mai mare spectacol de televiziune dedicat gatitului.

 Ca sa poti participa la concurs, nu trebuie sa ai meseria de bucatar ci trebuie sa ai ca pasiune gatitul, pentru ca doar asa ies cele mai bune si gustoase feluri de mancare. In afara tari deja a facut valva acest show culinar si are nenumarati telespectatori ce nu rateaza nici o editie, in Italia, Australia, America, Norvegia.

 Daca te-ai saturat sa fii acelasi in fiecare zi si daca esti mastru la tine in bucatarie, atunci vino pe scena Master Chef si arata lumi cat esti de bun in bucatarie.

 Premiul final nu a fost dezvaluit de ProTV. Juriul va fi format din experti culinari, dar care sunt foarte mari critici. Prezentatorul emisiuni tv este Răzvan Fodor, dar ramane sa descoperim impreuna in prima editie pe 20 martie.

 Master Chef se este difuzat de Protv si se poate urmari marti 20 martie de la ora 20:30 live AICI


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Master Chef Promo ProTV"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri