Las Fierbinti episodul 3 online live reluare video in direct si reluare gratis

0 comentarii

 " LAS FIERBINTI " - Episodul 3 din data de 15 martie 2012 poate fi urmarit live la ProTv de aici.
   Episodul 3 din 14 martie poate fi urmarit in video reluare si gratuit pe FanaticTV.net online, in aceasta pagina, unde voi adauga video.

 Bobita, carciumarul satului, si Giani, smecherasul care se descurca in orice situatie, decid ca a venit vremea sa-si rotunjeasca veniturile, asa ca deschid o sala de jocuri pe calculator si internet.
 Pusi pe sotii, ei nu se multumesc doar sa-si vada de bunul mers al afacerii, ci ii fac o farsa lui Robi, convingandu-l ca secretara lui Vasile, Dalida, este indragostita de el. Si Mitica (Radu Gabriel) este pus pe fapte mari, asa ca aduce pentru echipa de fotbal pe care vrea sa o infiinteze un jucator brazilian.
  Mai jos puteti urmari PROMO Las Fierbinti de joi seara la ProTv.
 Vizionare placuta! Daca va place un like pe facebook!

Las Fierbinti live online episodul trei, las fierbinti pe internet
Las Fierbinti episodul 3 PROMO de joi 14 martie 2012

   Daca va place, puteti sa ne dati un like la pagina de facebook.Va multumim !

Las Fierbinti 15 martie 2012 episodul 3 partea 1

Las Fierbinti 15 martie 2012 episodul 3 partea 2

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Las Fierbinti episodul 3 online live reluare video in direct si reluare gratis"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri