Inter Olimpique Marseille live online Dolce Sport

0 comentarii
 Marti 13 martie Inter joaca acasa cu Olimpique Marseille in UEFA Champions League returul optimilor de finala din Liga Campionilor. In tur Inter a pierdut cu 0-1. Meciul de fotbal dintre Internazionale Milano si Olimpique Marseille ramane inca deschid oricarui rezultat.
  Meciul "Inter - Olimpique Marseille" este in direct la Dolce Sport 1 incepand cu ora 21:45 si poate fi urmarit online live de AICI.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Inter Olimpique Marseille live online Dolce Sport"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri