In puii mei 25 martie reluare video

0 comentarii
in pui meii online video 25 martie  2012, in puii mei 25 martie 2012

 Emisiunea lui Bendeac "In pui meii" din 25 martie 2012 si poate fi urmarita in direct la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina.
 Duminica in episodul din 25 martie 2012 video reluare puteti urmari cum Bendeac face senzatie in rolul lui Margelatu, un nou care a fost jucat de Florin Piersic cu multi ani in urma.

Telespectatorii vor putea sa o revada pe Naomi, indragitul personaj in pielea lui Mihai Bendeac, se va casatori, cu nimeni altul decat Jorje. Ceremonia va avea parte de tot ce prevede o nunta, chiar si de sarutatul miresei.

  In aceasta editie revin Momaie si Gogaie care vor lua lectii de schi. Cei doi aduc foarte multi nervi instructorului, iar noua multe rasete si distractie. Bujor si Nicusor incearca sa fraiereasca femeile intr-o cafenea pariziana, atragandu-le cu motivul ca Bujor ar fi Justin Bieber.
  Si in aceasta dumnica vom avea parte de surprize din parte echipei In puii mei, vom avea parte de umor de calitate si multa buna dispozitie.

   Mai jos am adaugat video PROMO Mihai Benadeac in Margelatu .  Parodie: Grasu XXL feat. Guess Who -Lala Song

Margelatul Reloaded

Conan Jandarmul la biblioteca Fernando si Impresarul, gardieni la penitenciar in SUA

Naomi se casatoreste cu un cantaret celebru!

Bujor si Nicusor; la restaurant


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "In puii mei 25 martie reluare video"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri