in puii mei 18 martie 2012 reluare video online pe internet

0 comentarii
in pui meii online video, in puii mei 11 martie 2012
 Emisiunea lui Bendeac "In pui meii" din 18 martie 2012 si poate fi urmarita in direct la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina.
 In aceasta editie din 18 martie 2012 video reluare puteti urmari : Mihai Bendeac il imita pe Freddy Mercury cu piesa We will rock you, Telecomandatii pleaca in America, Connecter-R si Alex Velea la Sumo, In vizita la Alcoolici Anonimi, 5 motive pentru care merg la baie femeile impreuna, Banciu la inmormantare, Repetitii pentru Lacul Lebedelor, Mircea Badea si Liviu Gura in Maneaua Psycho.
Mai jos aveti video cu toate emisiunea.


Connect-R si Alex Velea, la Sumo in puii mei online video

In puii mei video 18 martie 2012 video intreg, emisiune 18 martie intreaga video online In puii mei Antena 1

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "in puii mei 18 martie 2012 reluare video online pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri