In gura presei 8 martie video online video antena 3

0 comentarii
in gura presei online video

     "In gura presei" video online 8 martie live pe internet.

  Mircea Badea in direct cu emisiunea "In gura presei" poate fi urmarita de dumnica pana joi la ora 23:00 la Antena 3 AICI si in reluare a doua zi dimineata de la ora 10:00. Aici pe site voi adauga video imediat ce apare la tv.Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "In gura presei 8 martie video online video antena 3"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri