Ceahlaul Vaslui live online 19 martie in direct pe internet

0 comentarii
  Fotbalul: Ceahlăul - Vaslui se joaca azi 19 martie 2012 in direct live. Cu o etapa inainte Ceahlaul Piatra Neamt se afla pe locul 12 cu 23 de puncte iar Vaslui pe locul 5 cu 36 de puncte. Ceahlaul nu a reusit sa castige nici un meci in returul campionatului Liga 1, maxim egal, asadar are mare nevoie de puncte deoarece e aproape de zona rosie.


 Meciul Ceahlăul - Vaslui se poate vede la Digi Sport Tv 1 incepand cu ora 20:30  live online video in direct gratis de AICIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Ceahlaul Vaslui live online 19 martie in direct pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri