Burlacul sezonul 3, 8 martie video online live

0 comentarii
burlacul sezonul 3 online video live

    "Burlacul 3" episod 2, 8 martie 2012  video online
  Emisiunea "Burlacul" sezonul 3  video din data de 8 martie live online poate fi urmarita in direct joi incepand cu ora 20:20 la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina.

  Va asteptam si saptamana viitoare pentru un nou episod din Burlacul. Daca va place, puteti sa ne dati un like pe pagina facebook.Vizionare placuta! 


    Emisiune intreaga Burlacul 3 din 8 martie video.


Momentul 1 video:
Raluca vrea sa-l cucereasca pe Burlac prin miscari de gheisa.
Urmeaza o seara de vis. Burlacul le ia pe fete cu limuzina de la hotel.Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacul sezonul 3, 8 martie video online live"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri