Burlacul 3 15 martie 2012 episodul 3 pe internet

0 comentarii
    "Burlacul 3" episod 3, 15 marite 2012  video online
 Pentru cel de-al treilea episod al incendiarului show Burlacul, Vladimir le-a pregatit fetelor o multime de surprize. Catalin le-a dat intalnire fetelor la mall, la patinoar.

 Fetele au inceput sa se certe care sa stea mai mult cu Vladimir. Catalin Botezatu a trezit fetele de dimineata deoarece Burlacul le invita in oras. Ca punct de intalnire, Catalin le-a indicat un mall bucurestean, iar fetele au inceput imediat sa faca planuri.
 Sa fie vorba de o repriza de shopping sau de o escapada la film? susotesc fetele, nerabdatoare sa afle ce le-a mai pregatit Vladimir.
   Emisiunea "Burlacul" sezonul 3 episodul 3  video din data de 15 martie live online poate fi urmarita in direct joi incepand cu ora 20:20 la Antena 1 AICI si in reluare pe acesta pagina. Dupa ce apare la tv voi pune video in aceasta pagina.
 Va asteptam si saptamana viitoare pentru un nou episod din Burlacul.
  Daca va place, puteti sa ne dati un like pe pagina facebook.Vizionare placuta!

burlacul sezonul 3 episodul 3 p14 martie 2012 vladimir Editia de 15 martie 2012 Burlacul
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Burlacul 3 15 martie 2012 episodul 3 pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri