Astra Ploiesti Mioveni live online in direct Digi Sport TV

0 comentarii
 Astazi 12 martie Astra Ploiesti joaca in deplasare cu ultima clasata Club Sportiv Mioveni.
 Inainte de acest meci CS Mioveni are doar 19 puncte si este obligata sa castige, deoarece este pe ultimul loc retrogradabil. Astra Ploiesti are 25 de puncte adunate in 19 meciuri si ocupa locul 9 in Liga I.
 Meciul "Astra Ploiesti - Mioveni " transmis de pe stadionul din Cluj Dr.Mircea Luca si este in direct la DIGI SPORT 1 incepand cu ora 21:30 si poate fi urmarit online live la Digi apasand AICI.


Digi Sport tv hd live Romania, meciuri online
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Astra Ploiesti Mioveni live online in direct Digi Sport TV"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri