ARSENAL AC Milan LIVE online direct Tvr1 video tv pe internet

0 comentarii

 Marti 6 martie 2012 Arsenal joaca acasa cu echipa italiana AC Milan, in UEFA Champions League, returul optimilor de finală. Meciul este transmis in direct de la Londra. Cu doua saptamanii in urma, AC Milian a zdrobit Arsenalul cu 4-0, si va fi greu ca sa isi mai poata reveni.

  ARSENAL - AC MILAN este in direct la TVR 1 de la ora 21:40 si poate fi urmarit AICI .

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "ARSENAL AC Milan LIVE online direct Tvr1 video tv pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri